Prijs Gratis
Categorie Overige Doe-het-zelf en Verbouw
gepubliceerd datum 30/06/2018
Bekeken 303
Land NetherlandsMet BONTE kiest uvoor een duurzame bekleding van uw wanden en sinds kort vloeren.
Binnen of buiten , geen probleem. Onze stenen zijn overal en onder alleomstandigheden toepasbaar.
De vele verschillende soorten, modellen en kleuren maken alle creaties mogelijk.


Pimp een muur van uw huiskamer, slaapkamer op! Vaak binneneen dag kunnen wij u opleveren en kunt u weer inrichten of verder met deverbouwing.


Wij hebben meer dan 15 verschillende steensoorten van eigenfabrikaat met elk een eigen uitstraling. Met een overvloed aan mallen is dekans op repeterende patronen en kleurstellingen zo goed als uitgesloten. Ookhebben wij sinds kort een steen die geschikt is voor gebruik op vloeren! Destenen zijn slijtvast, en niet van echt te onderscheiden.


Wij hebben de meest ideale oplossing voor binnen, buiten,nieuwbouw en renovatie, maar ook prima geschikt om een gedeelte van uw huis ofkamer eens een flinke metamorfose te laten ondergaan!


Onze steenstrips, zijn geschikt voor gebruik buiten(buitengevels, tuinkeukens) en voor gebruik bij warmtebronnen (openhaard). Nietaltijd zijn steenstrips geschikt om dicht bij warmtebronnen te plaatsen,onzestenen zijn getest door het Sfeerverwarmingsgilde ( SVG) en in alle gevallen,door hun speciale fabricage WEL geschikt bevonden.


Een geheel ander uiterlijk met een verbeterde sfeer is hetresultaat van uw (of eventueel onze) inspanning. Wij leveren een hoge kwaliteitsteen, kleurecht en waar nodig bewapend met (rvs)staal in de kern.
Wanneer wij niet de kleur die u wenst in ons assortimenthebben is het vanaf een zeker aantal m² (verschilt per steensoort) mogelijk uweigen kleur te bepalen.


In een eenvoudig stappenplan leggen wij u uit hoe u eenvoudigde steenstrips zelf kunt plaatsen. Wij kunnen u hier zelfs alle benodigdematerialen zoals lijm en voegsel en gereedschappen voor leveren.
De stenen kunnen op elke ondergrond geplaatst worden, wijadviseren u altijd hoe u het beste te werk kunt gaan.
En wanneer gewenst helpen wij u bij de opstart, zodat udaarna eenvoudig zelf verder kunt!


Wij leveren een compleet product. Dat wil zeggen, niet alleeneen veelvuldig aantal modellen stenen, maar ook de daarbij horende hoekstukken,afdekstukken,pilaren, vensterbanken, deurkozijnen etc.
U bent altijd in staat een gehele metamorfose te realiseren!


Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkhedente bespreken. Wij zijn in staat u een kwalitatief fantastisch product tegen eenzeer scherpe prijs te leveren.BONTE is een bekende naam in de bouwwereld en bijverschillende architecten.Wij hebben projecten als complete bioscoopzalen,discotheken en restaurants op onze naam staan. Maar via BONTE zijn de productenook voor particulieren bereikbaar. Wij stellen ons ten doel voor elke vraag eenoplossing te realiseren,te voorzien in advies gebaseerd op onze ervaring enkennis. Wij werken al sinds1996 naar volle tevredenheid van onze klanten.


Bekijkt u vooral onze website voor ideeën, modellen enkleuren in de vele foto’s van onze projecten.

Volgons op Facebook en Twitter om van het laatste nieuws en nieuwafgeronde projecten op de hoogte te blijven!Met vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken op 06-51993658 (bellen, SMS of Whatsapp).
Wij helpen u graag!
steenstrip, baksteen, baksteenstrips, leisteen, kloostermop,antieke ijsselsteen, Old Dutch Brick, Bodega Steen, Betonstuc, Antiek Waaltje,natuursteen, oudhollandse steen, steenstrips, decosteen, decostrips,muurstenen, gezaagde baksteen, Hollands Bont, Mediterraanse strips, Franse Landhuisstrips,decoratie, renovatie.Naam: BONTE In & Outdoor Decoration


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen


   
  verkoper:


  BONTE In & Outdoor Decoration

  Lokatie: oss - Netherlands


  Generated in 0.036545991897583 ms