Prijs 700.00 Euro €
Categorie Tuners
gepubliceerd datum 11/07/2018
Bekeken 435
Land Netherlands

In nieuwstaat met doos en toebehoren en originele verpakking. De nieuwe SR7009 is de opvolger van de SR7008 met maar liefst negen onopvallende versterkerkanalen, elk met 200 W pure kracht. Stelt u zich eens voor: negen strategisch geplaatste luidsprekers waarvan de audioverwerkingsmogelijkheden net een plan hoger liggen - dankzij de vier DSP-engines (Digital Sound Processing) kan de SR7009 tot 11.2 kanalen aan, voor volledige ondersteuning van DSX, DTS Neo:X 11.1 en de nieuwste decoderingstechnologie Dolby Atmos. Home theatre-liefhebbers weten niet wat ze overkomt met deze ultieme surroundgeluidservaring. Met Dolby Atmos wordt de luisteraar vanaf alle kanten, zelfs boven het hoofd, omgeven door een uitzonderlijk helder, krachtig, gedetailleerd geluid met sensationele diepte.


Om het plaatje compleet en het apparaat nog veelzijdiger te maken, is de SR7009 zelfs voorzien van drie HDMI-uitgangen en 13.2-kanaals pre-out-functionaliteit. De geavanceerdste Audyssey MultEQ XT32/LFC (geschikt voor Pro) maakt de nauwkeurigst denkbare kalibratie van de luidsprekers mogelijk, zodat elke zitplaats in de ruimte qua audio gegarandeerd 'het beste plekje' is. De SR7009 heeft WiFi en Bluetooth ingebouwd en ondersteunt Apple lossless, Gapless, FLAC HD 192/24 en zelfs DSD en AIFF netwerk streaming. Spotify Connect en AirPlay audio streaming zijn ook aan boord.


Maar we hebben niet alles veranderd. We hebben de wonderlijke impact van geluidskwaliteit uiteraard behouden: dankzij het gebruik van current feedback technology, HDAM voorversterking en, uiteraard, de 200W voor elk van de negen kanalen. De SR7009 beschikt ook over de ECO mode en Smart Select. En om het alllemaal op eenvoudige wijze 'up and running' te krijgen is er een handige Setup Assistant beschikbaar. Genoeg gezegd?

Naam: Frankie


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Akai at-a1 tuner
   Akai at-a1 tuner
   Tuners - Driebergen-Rijsenburg - 15.00 Euro €

   Akai at-a1 tuner in gebruikte staat. Is gereinigd en getest. Heeft wat krassen aan bovenzijde en zijkanten (zie foto's voor exacte staat). Voorzijde is helemaal netjes. Bekijk ook eens mijn andere advertenties.

  • Mooie Vintage ROTEL am/fm Stereo Tuner RT-425
   Mooie Vintage ROTEL am/fm Stereo Tuner RT-425
   Tuners - Schinveld - Gratis

   In echt goede staat verkerendeMooie Vintage RotelAM/FM Stereo Tuner RT-425de 5 display lampjes zijn vernieuwd.430 x 143 x 261mm, 5,7 kg.Voor eventuele vragen, bel of mailt u mij dan gerust.Kijk ook gerust naar mijn andere advertenties.

  • Yamaha T-85 tuner - topstaat
   Yamaha T-85 tuner - topstaat
   Tuners - Laren - 185.00 Euro €

   Zeer mooie Yamaha tuner T-85 in bijzonder mooie staat - geen onzin biedingen


   
  verkoper:


  Frankie

  Lokatie: oss - Netherlands


  Generated in 0.056212186813354 ms