Prijs Gratis
Categorie Kabels
gepubliceerd datum 17/07/2018
Bekeken 848
Land Netherlands


Purecable, Nederlands vakmanschap voor de audio liefhebber. Unieke luidsprekerkabels op maat gemaakt van zeer hoge kwaliteit.


Wij maken gebruik van nanotechnologie om een zeer transparante weergave te verkrijgen. De kopere strengen van de kabels worden met een natuurlijk olie behandeld met daar in nanodeeltjes goud en zilver. Hierdoor worden op microscopisch niveau oneffenheden gevuld waardoor er een zeer goede gelding ontstaat. Tevens is de kabel hierdoor beschermd tegen invloeden van buitenaf.


Toch blijven de kosten relatief laag voor deze high-end kabel t.o.v. andere merken zoals Audio Quest en Furutech. Onze basis nanoHQ kabel begint bij € 300 voor set van 2 meter. Daarna volgt de nano777, een kabel met gescheiden plus en min kabel en de nano PTC-1. Dit is een kabel met Triple C koper.afwerking

Alle kabels worden afgewerkt met Purecable banaan of spade pluggen. De banaanpluggen zijn vervaardigd van hoogwaardig Berylium koper met een rhodium afwerking. De spades zijn van puur koper met tevens een zilver/rhodium afwerking.
Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. U schaft een kabel aan en als deze niet bevalt kunt u deze retourneren zonder opgaaf van reden.


U kunt kiezen voor verschillende lengtes en afwerkingen zodat de kabel mooi bij uw set past. 

Alpha-Audio review

Het geluidsbeeld is zeer breed en ruimtelijk. Deze Purecable laat de speakers verdwijnen in de muziek en als je in de sweetspot zit is de weergave holografisch.


Wij hebben de Purecable nano777 ervaren als een muzikale en vooral makkelijke kabel om naar te luisteren. We konden het niet helpen om de ene na de andere cd uit de kast te trekken en met gesloten ogen te luisteren naar hetgeen we zo graag willen horen: onze favoriete muziek.

Naam: Purecable


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • S-VHS kabel (5 meter)
   S-VHS kabel (5 meter)
   Kabels - Drogteropslagen - 5.00 Euro €

   S-VHS kabel (4-pins) S-VHS mannelijk - S-VHS mannelijk 5,00 m zwart 0613 262580

  • Te koop Van den Hull luidsprekerkabels
   Te koop Van den Hull luidsprekerkabels
   Kabels - Zoetermeer - 125.00 Euro €

   Te koop hele mooie Van de Hull luidspreker kabels       The Inspiration Hybrid (2 meter en 3,5 meter) voorbi-wiring

  • Van den Hul the Mainstream stroomkabel 1,5m.
   Van den Hul the Mainstream stroomkabel 1,5m.
   Kabels - Ooij - 150.00 Euro €

   Van den Hul the Mainstream stroomkabel 1,5m. In zeer mooie staat. Vaste Prijs! Ophalen of (aangetekende) verzending tegen kostprijs.Prijs is exclusief verzendkosten.


   
  verkoper:


  Purecable

  Lokatie: oss - Netherlands


  Generated in 0.034294128417969 ms